December nieuws 2022

Selamat Hari Natal!

Het wordt weer eens tijd om jullie te schrijven over ons prachtige ‘Mooi uit Bali’.  Ons laatste nieuws dateert uit 2017, dus het is weer eens de hoogste tijd. Soms ontbreekt het door omstandigheden simpelweg aan inspiratie. Een wake up call van een lieve klant die zich afvroeg of we nog wel bestonden doet me beseffen hoe groot het belang van een schrijven aan jullie is. Even bijpraten dus.

Allereerst zijn we een familiebedrijf in de dop geworden. Naast zoon Rob (die inmiddels al 12 jaar op Bali woont) zijn -naast mijzelf- ook twee kleinkinderen actief. De één – Luka, brengt dagelijks de pakketjes weg en de ander -Yara werkt mee om alles in de webshop te krijgen. En zoon Rob doet nog steeds gedurende het jaar de inkoop bij de ons zo vertrouwde Balinese winkeltjes. Een foto van óns team zit nog in de pen.

Daar zijn er inmiddels een paar van bijgekomen, want we breiden met ingang van het nieuwe jaar 2023 ons assortiment uit met echte authentieke Balinese kleding. Er liggen een hele stapel batik blouses en een nog grotere stapel batik blousjes voor kinderen klaar om op de foto gezet te worden. We hebben ook prachtige batik jurkjes en daarnaast stapels kleding voor de aankomende zomer.

Alles moet nog worden gestreken en op de foto gezet, maar de webshop komt weer vol te staan met tunieken, kaftans, jurkjes en jariks.

Veder hebben we zeker de intentie om met ingang van het volgende jaar eens per maand onze kleine winkel op zaterdag te openen.

We houden jullie weer op de hoogte. Beloofd!

Dan rest mijn nog om jullie alvast een hele fijne jaarwisseling toe te wensen én alle goeds voor 2023.

Met kleurrijke groet,

Anneke en Rob

© 2017 - 2024 Mooi uit Bali | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel