Retourbeleid

Over ruilen doen we niet moeilijk, maar er zijn een paar regels:

Alle artikelen mogen tot 14 dagen na ontvangst onbeschadigd en ongedragen zonder kenmerken van gebruik worden geretourneerd.

Wij nemen de retourkosten voor onze rekening (alleen in Nederland). Past je retour door de brievenbus, stuur het dan terug in een grote stevige envelop!

Enige uitzondering zijn onze blouses/ overhemden en kebaya's. De retourkosten hiervan zijn voor eigen rekening. Vergelijk daarom vooraf altijd zorgvuldig de vermelde Balinese maten op de site met de eigen maten. Dat scheelt teleurstellingen en onnodig terugsturen. Helaas kunnen wij bij 'op zicht' aankopen de retourkosten niet honoreren.

Mondkapjes kunnen om hygiene redenen niet worden geretourneerd.

Je kunt ook op afspraak bij ons winkeltje terugbrengen als je in de regio van Hellevoetsluis woont.

We vinden het natuurlijk fijn als je voor het geretourneerde iets anders uitzoekt, maar lukt dat niet dan krijg je gewoon je geld terug,

Laat ons wel even weten wanneer je een artikel wilt retourneren, dan sturen we je een retouretiket per mail toe. De gratis retournering geldt uitsluitend bij gebruik van het retouretiket. Deze kun je uitprinten en op je retourzending plakken. Belangrijk bij het gratis retourneren van artikelen die door de brievenbus passen: een brievenbus etiket is alleen geldig op een grote enveloppe of een brievenbusdoosje. Bij gebruik van een brievenbus etiket op een pakket is de eventuele strafport voor eigen rekening. Maak altijd gebruik van ons retouretiket! Bij vermissing bij geen gebruik maken van de track en trace bij onze retour service is het risico voor de klant.

Indien door de retour het oorspronkelijke aankoopbedrag lager wordt dan het 'gratis verzendbedrag' van 75 euro, brengen wij alsnog de verzendkosten in rekening.

Heb je verder nog vragen bel ons gerust; we staan graag voor je klaar. Whatsapp mag ook natuurlijk!

We zijn bereikbaar onder 06 - 386 75 071 (ook Whatsapp op dit nummer).

Mailen kan naar info@mooiuitbali.nl

© 2017 - 2023 Mooi uit Bali | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel