Retourbeleid

Over ruilen doen we niet moeilijk, maar er zijn een paar regels:

Alle artikelen mogen tot 14 dagen na ontvangst onbeschadigd en ongedragen zonder kenmerken van gebruik worden geretourneerd.

Wij nemen de retourkosten voor onze rekening (alleen in Nederland).

Enige uitzondering zijn onze udengs/ overhemden en kebaya's. De retourkosten hiervan zijn voor eigen rekening. Vergelijk daarom vooraf altijd zorgvuldig de vermelde maten op de site met de eigen maten en check ze met onze maattabel.  Dat scheelt teleurstellingen en onnodig terugsturen. Helaas kunnen wij bij 'op zicht' aankopen de retourkosten niet honoreren.

Huidverzorgingsproducten kunnen om hygiene redenen niet worden geretourneerd.

Je kunt het ook op afspraak bij ons winkeltje terugbrengen als je in de regio van Hellevoetsluis woont.

We vinden het natuurlijk fijn als je voor het geretourneerde iets anders uitzoekt, maar lukt dat niet dan krijg je gewoon je geld terug,

Laat ons wel even weten wanneer je een artikel wilt retourneren, dan sturen we je een retouretiket per mail toe. De gratis retournering geldt uitsluitend bij gebruik van het retouretiket. Deze kun je uitprinten en op je retourzending plakken.

Na ontvangst van het etiket dient de retour binnen één week te worden teruggestuurd. Anders vervalt het recht op retour.

Belangrijk bij het gratis retourneren van artikelen die door de brievenbus passen: een brievenbus etiket is alleen geldig op een grote enveloppe of een brievenbusdoosje. Bij gebruik van een brievenbus etiket op een pakket is de eventuele strafport voor eigen rekening. Maak altijd gebruik van ons retouretiket! Bij vermissing bij geen gebruik maken van de track en trace bij onze retour service is het risico voor de klant.

Indien door de retour het oorspronkelijke aankoopbedrag lager wordt dan het 'gratis verzendbedrag' van 75 euro, brengen wij alsnog de verzendkosten in rekening. Dit geldt ook bijj retournering van een gehele zending.

Heb je verder nog vragen bel of mail ons gerust we staan graag voor je klaar. Whatsapp mag ook natuurlijk.

We zijn - behalve op dinsdag-  bereikbaar onder 06 - 30563412

Mailen kan naar info@mooiuitbali.nl

© 2017 - 2024 Mooi uit Bali | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel