December 2018

Knip met je vingers en het is opeens december en het leven op Bali is weer ingeruild voor het leven van alledag in Nederland.

Alhoewel de terugreis nog wel even het vermelden waard is! Want onze gekko’s in mijn handbagage beleefden hun eigen bijzondere avontuur. De scanner bij de douane merkte staartjes, teentjes en oogjes op, maar gelukkig bleken de ‘dieren’ van Mooi uit Bali volkomen onschuldig en legaal!

Op Bali is inmiddels het regenseizoen in volle hevigheid losgebarsten. Daar zitten volgens Rob behoorlijk natte dagen tussen. Ook onze scheepsvracht lijkt last te hebben van het onstuimige tropische weer en is met een hele week vertraagd. Een klein beetje spijtig is dat wel. We hadden al onze nieuwe artikelen zo graag ruim voor de feestdagen in huis gehad.

Gelukkig heb ik -omdat de lichtval op Bali zo prachtig is -, tijdens mijn verblijf dáár, al een aantal artikelen op de foto gezet. Dat betekent dat ze nu al in onze webshop staan, met de vermelding leverbaar vanaf 18 december. De verwachte aankomstdatum van ‘ons’ containerschip is nl 17 december en …ik mag voor de eerste keer zelf naar de haven om onze spulletjes in te klaren bij de douane.

Zoals jullie weten doen Rob en ik echt alles zelf. Inkopen, inpakken en laten verschepen, kortom; we zijn onze eigen agent. Daar zitten heel veel voordelen aan; het enige nadeel je moet het wel zelf op gaan halen. Uit de comfortzone dus...!

Wij blijven voorlopig tot 17 december zingen: Zie ginds komt de stoomboot uit Bali weer aan.

   
© 2017 - 2024 Mooi uit Bali | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel