November nieuws uit Nederland (2017)

Op 4 november stonden we in het allerleukste winkeltje van mijn woonplaats Hellevoetsluis; De Boeddhaboom.

Wat een bijzondere en inspirerende dag hebben we gehad...

Nog niet eens ingericht en de eerste mensen wisten ons al op de bovenverdieping te vinden.

De sarongvesten waren niet aan te slepen en goh wat staan ze super gaaf over een trui, pulley of t shirt. Ook onze broeken en tunieken vonden gretig aftrek. Zalig als huispak of om in te dansen.

Amber, één van de twee eigenaresses van de Boeddaboom werd ter plekke verliefd op een appelgroen sarongvest en 's morgens vroeg mocht de eerste de beste voorbijganger een foto van ons maken.

Met onze Mooi uit Bali banner vrolijk wapperend aan de waslijn.

Het werd een heerlijke dag vol mooie gesprekken met klanten. Ook werd er uitbundig gesmeerd met alle Frangipani buttertjes, olietjes en crèmetjes. Op mijn productinformatie over de werking van de pure olietjes van deze heilige Balinese bloem is al een geweldige anekdote ontstaan...Een paar druppels in bad bevordert de zinnelijkheid; waarop werd geopperd het dan ook maar in het afwaswater te gebruiken. Hilariteit alom! Ook met het passen van de kleding werd er heel wat afgelachen met het gebruik van onze 'mobiele spiegel'.  Het werd een dag met een gouden randje.

En.....met zeker een vervolg, want op 9 december as. komen we terug in de Boeddhaboom met onze Kerstfair.

Vandaag ga ik via de WhatsApp weer met Rob onze bekende winkeltjes op Bali af. Op 4 december komt hij naar Nederland met 30 kg aan nieuwe artikelen! Werk aan de winkel voor mij; alle kleding mag na de lange reis weer gestreken worden en op de foto voor de webwinkel. Elke keer weer een feest om te doen.

Ook heeft Rob voor zichzelf op Java prachtige blouses laten maken. Echt maatwerk met waanzinnig mooie stoffen. We overwegen om het onze klanten aan te bieden. Rob draagt er eentje op de foto!

Met kleurrijke groeten voor jullie allemaal van Anneke uit Hellevoetluis en Rob op Bali!

© 2017 - 2024 Mooi uit Bali | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel